Quina activitiat faràs aquest quadrimestre?

(Abajo información en castellano)

QUADRE

Arriba el segon quadrimestre i amb ell les noves sessions de les activitats dirigides.

L’inici oficial serà la setmana del 15 de febrer, però tornem a oferir una lliçó gratuïta perquè provis allò que vulguis i tinguis temps d’apuntar-te, per tant, les farem la setmana del 8 a l’11 de febrer i es faran en l’horari previst per a l’activitat.

Aquest quadrimestre venim amb algunes novetats força interessants, la primera Body Balance, una disciplina que uneix tècniques com el ioga, el tai-txi i el pilates. Ajuda a millorar l’agilitat, l’equilibri i a reduir l’estrès. Ideal per a combinar amb la vida intensa d’estudiant universitari.

La realitzem dimecres desprès de Zumba i ens servirà per aprendre tècniques d’estirament i per relaxar-nos una mica del frenetisme anterior.

Una altra activitat nova és la d’Assessoria d’Imatge, la realitzem per primera vegada i gràcies a la proposta d’un delegat. Seran 10 sessions on podràs aprendre a treure’t el màxim partit. Si t’interessa, no triguis en apuntar-te, seran grups de com a màxim 10 persones!

Respecte als preus:

Totes les activitats (menys Hip-Hop i Body Balance) tenen un preu de 40€ pels socis del Club de Residents i de 50€ pels altres.

En el cas que vulguis fer Hip Hop, també tindràs l’oportunitat de fer només una sessió al mateix preu que la resta (membres del Club: 40€;  no membres, 50€). No obstant, la professora aquest segon quadrimestre vol fer dues sessions (dimarts i dijous), per tal de seguir amb l’aprenentatge de la disciplina, però també per tenir temps de preparar la coreografia que es realitzarà el Dia de la Festa del Gat. Pel que si vols donar-ho tot i que el Dia del Gat sigui El Teu Dia, apunta’t a les dues sessions! Serien 60€ si ets del Club, i 70€ si no.

Finalment Body Balance, degut a la seva durada, té un cost inferior a la resta 20€ pels associats, 25€ per als que no ho són.

Si decidir-ne només una t’és impossible, apunta-te’n a dues activitats et costarien com les dues sessions de Hip Hop: 60€ i 70€, respectivament.

En el cas de que una d’aquestes activitats sigui Body Balance, el preu seria del 50€ i 60€, respectivament.

En canvi, si d’entre les dues activitats esculls fer Hip Hop dos dies, tindria un cost final de 75€ o de 85€, en el cas que no tinguis el Carnet del Club.

Número mínim de participants:

Totes les activitats hauran de tenir un nombre mínim de 6 participants per tal que es duguin a terme.

Ara ja tens tota la informació, només et cal venir-te a inscriure, pots fer-ho a les oficines de Vila Universitària fins el 15 de febrer.


 

CUADRO

Llega el segundo cuatrimestre y con él las nuevas sesiones de las actividades dirigidas.

El inicio oficial será la semana del 15 de febrero, pero volvemos a ofrecer una lección gratuita para que pruebes lo que quieras y tengas tiempo de apuntarte, así que estas sesiones tendrán lugar la semana del 8 al 11 de febrero y se harán en el horario previsto para la actividad.

Este cuatrimestre venimos con algunas novedades bastante interesantes, la primera Body Balance, una disciplina que une técnicas como el yoga, el Tai Chi y el pilates. Ayuda a mejorar la agilidad, el equilibrio y a reducir el estrés. Ideal para combinar con la vida intensa de estudiante universitario.

La realizamos miércoles después de Zumba y nos servirá para aprender técnicas de estiramiento y para relajarnos un poco del frenetismo anterior.

Otra actividad nueva es la de Asesoría de Imagen, la realizamos por primera vez y gracias a la propuesta de un delegado. Serán 10 sesiones donde podrás aprender a sacarte el máximo partido. Si te interesa, no tardes en apuntarte, serán grupos de como máximo 10 personas!

Respecto a los precios:

Todas las actividades (menos Hip Hop y Body Balance) tienen un precio de 40€ para los socios del Club de Residentes y de 50€ para los demás.

En caso de que quieras hacer Hip Hop, también tendrás la oportunidad de hacer sólo una sesión al mismo precio que el resto (miembros del Club: 40 €; no miembros, 50 €). No obstante, la profesora este segundo cuatrimestre quiere hacer dos sesiones (martes y jueves), con el fin de seguir con el aprendizaje de la disciplina, pero también para tener tiempo de preparar la coreografía que se realizará el Día de la Festa del Gat. Por lo que si quieres darlo todo y que el Dia del Gat sea Tu Día, apúntate a las dos sesiones! Serían 60€ si eres del Club, y 70 € si no.

Finalmente Body Balance, debido a su duración, tiene un coste inferior al resto 20€ para los asociados, 25€ para los que no lo son.

Si decidir sólo una te es imposible, apunta-te a dos actividades te costarían como las dos sesiones de Hip Hop 60€ y 70€, respectivamente.

En el caso de que una de estas actividades sea Body Balance, el precio sería del 50€ y 60€, respectivamente.

En cambio, si de entre las dos actividades decides hacer Hip Hop dos días, tendría un coste final de 75€ o 85€, en el caso de que no tengas el Carnet del club.

Número mínimo de participantes:

Todas las actividades deberán tener un número mínimo de 6 participantes para que se lleven a cabo.

Ahora ya tienes toda la información, sólo necesitas venir a inscribir, puedes hacerlo en las oficinas de Ciudad Universitaria hasta el 15 de febrero.

Deixa un comentari