No et quedis a casa!

Gran part de l’activitat d’un estudiant universitari passa fora de la facultat, estudiar, preparar treballs (individuals o en grup), desconnectar de l’activitat lectiva…

Doncs bé, en aquest post hem decidit presentar-te totes les sales o espais on pots fer totes aquestes coses a Vila Universitària.

El primer, presentar-te la nova sala acabadeta d’estrenar. És la Sala K i és el punt d’informació, on trobaràs al becari i a les becàries informant sobre els seus programes:

Gat Moix: és el programa que s’encarrega de controlar la nostra estimada colònia gatuna 🙂

Dinamització: totes aquelles activitats de caps de setmana, els mercats de segona mà, concursos (Nadal, foto, microrelats, estalvi energètic) i moltes altres que estan per venir, corren a càrrec de les becàries de dinamització.

Esports: és el responsable d’organitzar la lliga de futbol de la Vila.

VilaTV: és el nostre canal a YouTube.

En tots ells pots col·laborar i per això estan allà tots els dimarts i dijous de 18 a 20 hores. A més d’ells, aquesta sala es pot fer servir per tots i totes els i les residents de Vila Universitària, està oberta de 15 a 22 hores, et convidem a visitar-la i fer-la servir!

SALA k SALA k PORTA

Òbviament, també disposem d’un espai pel més important i pel que estàs a la uni, estudiar:

Disposeu d’un espai fixe, la que anomenem “Sala B” o, molt originalment, aula d’estudi. Es troba als baixos del bloc B i es troba oberta 24 hores en època d’exàmens i de 8 a 00.00 hores, la resta de l’any.

sALA b PORTA sALA b

Com aquesta, en període d’exàmens es queda petita, portem 3 anys habilitant espais complementaris. Durant els cursos 13/14 i 14/15, s’habilitava una aula situada als baixos de l’Escola de Turisme, aquest curs, degut a la reforma que han realitzat en aquesta facultat, hem habilitat els espais dels que disposàvem all baixos del bloc F: la consigna de l’estiu i sala de VilaTV durant la resta de l’any, i el local contigu, antigues oficines de PMaster, que ara es troben en el local de davant.

Sala F des de forasala bloc Fsala VilaTV

Com a la vida del estudiant no TOT és estudiar, tenim la sala C, on es realitzen totes les activitats lúdiques del Club de Residents. A més, aquesta també està a la teva absoluta disposició en tots aquells moments en els que no estigui reservada per activitats del Club, només cal que vinguis a oficines a dir-nos-ho i la tindràs oberta el dia i a la hora que la necessitis

sALA bSALA c PORTA

I ara que ja saps tots els espais dels que disposes, NO ET QUEDIS A CASA I VIU LA VILA!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s