Concursos!!

Comencem a organitzar els concursos, un cop superat aquell concurs nadalenc tan disputat, reprenem aquesta bona costum!

El primer que duem a terme és el de Concurs d’Estalvi Energètic. Comencem divendres 4 d’abril fins el divendres 13 de maig, el pis que menys consumeixi en la seva categoria no pagarà els consums d’aigua i llum a la factura del juny.

Data màxima d’inscripció: divendres 1 d’abril 2016.

Vine a fer-ho a la recepció de Vila Universitària, o informeu al vostre delegat!

Concurs de fotografia, com sempre, ha de ser una fotografia que tingui com a entorn la Vila Universitària, important, que s’identifiqui que és un lloc de la Vila, volem veure-la amb els teus ulls!

Format fotografies: podràs presentar fins a 3 fotografies en format JPG, GIF o PNG amb un màxim de 3 MG per fotografia.

Les fotografies ens les haureu de fer arribar a través de privat a la pàgina de Facebook “Vila Universitària UAB” juntament amb el vostre nom complet, el pis on viviu i el pseudònim que voleu fer servir. Les que anem rebent, les anirem penjant al Facebook i a l’Instagram de Vila, la que aconsegueixi més likes al FACEBOOK, guanyarà el concurs!

El De Relats aquest any el canviem radicalment! Es converteix en Concurs de Micro-Relats! Volem conèixer la teva capacitat de síntesi i adaptar-nos als temps que corren, aquest any adopta el famós format de 140 i els haureu de penjar a Twitter.

El que continua com a requisit és que l’entorn de la història ha de ser Vila Universitària i per identificar-los buscarem el hashtag: #vivintlaVilaloca.

Per que entri en concurs, ens haureu de facilitar per privat el vostre pis i nom real.

El micro-relat amb més likes serà el guanyador.

Tant les fotografies, com els els micro-relats amb els que vulgueu participar els haureu d’enviar i penjar abans del 8 de maig a les 23:59h i la gent tindrà de temps per donar el seu LIKE fins l’11 de maig a les 23.59h.

Per últim, però no menys important, aquest any afegim el Concurs del GAT. L’any passat per primera vegada vam dissenyar una samarreta per commemorar la nostra festa major J

Seguim volent que aquesta festa sigui sobretot teva, és per això que et proposem que el disseny de la samarreta del GAT d’aquest any sigui un disseny teu.

L’únic requisit és que el disseny sigui d’un gat. Pot ser un dibuix, tipografies o qualsevol altre format de disseny que se’t pugui ocórrer, ahí lo dejamos 😉

Pots enviar el teu disseny des del mateix moment que llegeixis això i fins el 22 d’abril a les 23.59h, sempre per missatge privat a través de la nostra fanpage de Facebook, juntament amb el teu nom complet i el pis de Vila on vius. Nosaltres ens encarregarem d’anar-los penjant a la pàgina i serà la votació popular la que decideixi el dibuix guanyador. Les votacions estaran obertes fins el  25 d’abril a les 23.59h.

Els premis d’aquests 3 darrers concursos (foto, micro-relat i GAT) serà un sopar tancat per a dos persones a escollir entre els següents restaurants:

Enigmatium, si ets una persona a la que li agrada investigar, esbrinar coses… aquest és el teu restaurant. Per començar no et podem dir ni on es troba, ja que és el primer enigma que hauràs d’esbrinar.

Dans le Noir, vols saber el que és sopar privat o privada del sentit que més fas servir? Deixant-te portar per la olor, el tacte, però sense veure res? Situat al Passeig Picasso, 10 de Barcelona.

Sopars a l’observatori Fabra, l’activitat té lloc a l’Observatori Fabra durant els mesos d’estiu i combina la divulgació científica i l’observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l’aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

Només ens queda dir:

QUE GUANYI EL/LA MILLOR!

Deixa un comentari