El Club amb més activitats que mai!

Club

El Club de Residents va néixer al curs 1998/1999 amb l’objectiu de dinamitzar el lleure i les opcions d’oci, de donar valor afegit a la vida dels residents. En els seus inicis les activitats estaven coordinades per objectors de consciència que feien la prestació social substitutòria coordinant aquestes activitats.

A partir de l’any 2000 incorpora la figura del Gestor del club, i és a partir del curs 2002 que incorporà també la figura dels Delegats de Bloc. A partir de l’any 2005 es creen els primers Programes que són dinamitzats directament per aquesta nova figura. Al llarg de tots aquests anys el club ha tingut un seguit de programes: comunicació, xarxes socials, Gat Moix, Acollida a Estudiants Internacionals, Estudiants amb Necessitats Especials, Esport, Medi Ambient i/o dinamització lúdica.

A banda de les activitats i els programes el club també s’ha implicat en crear teixit social a través d’iniciatives com El Vilatà, Vila Tv, Equip de Corredors, el Club de Rol, o promoure campanyes de civisme, solidaritat.

Un dels altres eixos d’actuació ha estat el de impulsar la participació entre els joves, fomentar els valors de la Pau, el Medi ambient i la Sostenibilitat i la construcció d’una societat justa i solidaria.

En el seu 14è any de vida el Club pot dir ben orgullós que està en més bona forma que mai, ja que està tenint el seu curs més actiu:

El primer semestre s’han dut a terme 4 activitats dirigides, 11 sortides de cap de setmana, activitats de cap de setmana a les instal·lacions de Vila (esports, Karaoke, jocs de taula, cinema, Hip Hop…) i d’altres tantíssimes puntuals (Land Party, Slackline, anar a veure el Barça, sopars de bloc, Olimpíades, Cinema a la Fresca, Cultural Twister, mercats de segona mà), Concurs de decoració nadalenca…

Però el millor de tot és que el segon semestre encara ve més fort!

– Activitats gratuïtes programades entre setmana (jocs de taula, cinema, club de rol, Els Dilluns Vilatans).

– Concursos (estalvi energètic, fotografia, narrativa)

– Activitats dirigides entre setmana (guitarra, zumba, balls llatins, dansa del ventre, ioga i hip hop – balls urbans) i ara també al llarg del cap de setmana.

– Mercat d’intercanvi una vegada al mes

– Viatges i sortides de cap de setmana

I moltes altres que aniran sorgint, ja que una de les fonts d’inspiració del Club de Residents és, precisament, els residents de Vila Universitària, i anem organitzant segons ens aneu proposant, pel que si tens cap habilitat i et ve de gust participar i/o col·laborar amb nosaltres, les nostres portes estan sempre obertes, només cal enviar un e-mail a vilatansclubderesidents@gmail.com i parlar-ne!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s