Dia del Gat

Comencem amb els preparatius del GAT’16, tindrà lloc el 19 de maig, evidentment, un dijous.

El primer del que et volem parlar és d’una novetat que hem incorporat al Gat d’aquest any i en la que tu pots ser l’absolut/a protagonista!

Has sentit parlar del Concurs del Gat? No? Doncs aquest any pots dissenyar la samarreta oficial del GAT’16, l’únic requisit és que ha d’aparèixer un gat,  per la resta, que sigui un dibuix, una tipografia o qualsevol altre format de disseny que se’t pugui ocórrer, no ens hi posarem!

El disseny guanyador es decidirà a través de la pàgina de Facebook de la Vila Universitària UAB. Envia’ns el teu disseny des d’avui mateix fins el 22 d’abril per privat a Facebook i nosaltres els anirem penjant perquè la gent voti. Les votacions estaran obertes fins el 25 d’abril i el mateix 26 anunciarem el guanyador o guanyadora i començarem amb les feines d’impremta!

Aprofitem per fer recordatori dels altres dos concursos que tindran lloc fins el 8 de maig: fotografia i micro-relats, ja que, conjuntament amb els d’estalvi energètic, farem entrega dels premis el dia de la nostra festa major. Pots consultar tots els detalls dels concursos aquí.

Més coses que passaran aquest dijous 19 de maig!

Els Espais Musicals del Gat, com no!? T’animes? 😉

 

Aquest any tenen assegurada la plaça aquells vilatans i aquelles vilatanes que han tocat o tocaran als Dimecres Musicals del Frankfurt, però en caldran més, només amb aquests no omplin cartell!

Actuació 2015

Marta Ferran en la seva actuació en el Gat’15

Si vols brillar aquell dia davant dels teus companys i companyes (o saps d’algú que vulgui), contacta’ns! Pots fer-ho de vàries maneres ja sigui escrivint un missatge privat al perfil de Facebook d’Estudiants Vila Universitària o a la pàgina Vila Universitaria UAB, o bé enviant un e-mail a comunicacio@vilauniversitaria.com.

Hi haurà dos espais on caldrà la teva perícia musical. Per un cantó, amenitzar les primeres hores de la tarda al Frankfurt, de les 14 a les 19 hores, i als Concerts Del Gat, que tindran lloc de les 19 a les 23 hores. tingues en compte que aquests horaris són els màxims,

però sempre estaran subjectes al número de participants!

Aspectes a tenir en compte:

Les actuacions del Frankfurt les destinarem a virtuos@s dels plats (o, ens aquests temps que corren, dels programes de mescla): Dj’s. Sense entrar gaire en l’estil.

Als Concerts ja no posarem condicions de disciplina musical. Com ja sabràs, l’escenari del Gat és l’escenari dels vilatans, així que “tot” el que es vulgui interpretar, hi val!

Això sí, tant en un espai com en l’altre, l’estil pot condicionar l’horari en el que s’actuarà.

Per actuar als Concerts, com a mínim un membre del grup haurà de ser vilatà o vilatana.

Als Dj’s set, es prioritzarà que siguin vilatans o vilatanes, però es serà més permissible amb gent de fora de La Vila.

Respecte a la durada, estarà subjecte al número d’intèrprets que es presentin, ho anirem veient conforme anem rebent sol·licituds.

L’ordre d’aparició: com ja em esmentat amb anterioritat, organitzarem les actuacions seguint una lògica ascendent del ritme i, dins dels grups amb un mateix o similar tarannà, estil o intensitat interpretativa, es farà un concurs per decidir-ho.

Aquest concurs tindrà lloc a una reunió on convocarem a tots els grups que hi vulguin participar, l’assistència serà obligatòria, ja que allà ultimarem tots els detalls.

Per poder participar, s’ha de disposar dels instruments necessaris per fer-ho, Vila no es responsabilitza d’aquest aspecte. Com a organització, posarem l’escenari i l’equip de so.

A tots aquells grups que estiguin interessats els anirem informant de tots els detalls.

Altres activitats:

  • Tornarem a gaudir de la presència de la gent de Red Bull i el seu Tot Terreny, que amenitzarà la zona de la piscina i camp de futbol i volei. A més d’altres sorpreses que estan preparant.
  • La Copa de la Lliga, també es disputarà aquell dia.
  • Entrega de premis als guanyadors i guanyadores de la Copa i Lliga de la Vila.
  • Jornades Gastronòmiques Internacionals.
  • Basebol Esbojarrat.
  • Actuació dels grup de Hip-Hop i guitarra, entre altres grups de les activitats dirigides…
Hip Hop 2015

Els Mixers Family en la seva actuació al Gat’15

… i fins aquí podem llegir!

Encara estem pendents de vàries activitats i, si creus que ens pots ajudar i vols fer-ho, ja sigui el mateix dia ajudant a organitzar o aportant idees perquè aquell dia sigui el màxim divertit, escriu-nos a qualsevol dels contacte que t’hem anat donant al llarg d’aquest post! Totes les propostes seran més que ben rebudes! 🙂

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari