Renova el teu contracte d’allotjament pel curs 2016/17

FullSizeRender

 

Com ja us venien avançant els penja-portes que us vàrem deixar la setmana passada a casa vostra, aquest dilluns dia 2 de maig, comencem amb el període de renovacions del teu contracte d’allotjament a Vila Universitària pel curs acadèmic 2016/17.

Per saber el dia que has de venir a signar el teu contracte, has de pensar primer on vols viure l’any que ve, ja que segons això et caldrà venir uns dies o uns altres.

Ens expliquem:

Sempre tenim la filosofia d’afavorir aquells que ja són amb nosaltres i on viuen, així que sempre tindrà prioritat aquell resident o aquella resident actual per sobre dels potencials renovadors.

És casa teva, així que ningú pot tenir prioritat davant teu per agafar aquell pis abans que tu.

Ara bé, si no vens en el període establert per a mantenir el pis, entenem que prefereixes canviar, així que el deixarem lliure per a que altres residents puguin ocupar-lo.

Dit això, si estàs de conya amb els teus companys o companyes, i us voleu quedar al pis on sou, veniu del 2 al 13 de maig. Si, per contra, voleu fer un canvi d’aires, algun membre del pis marxa, o heu conegut un altre estudiant que us agradaria que hi vingués, llavors espereu al 17 de maig i fins el 31 per renovar!

A més, ser renovador o renovadora  té les seves avantatges, i és que pagareu un 5% menys que el primer any que hi vau viure.

I… no coneixeràs algun estudiant de la UAB que vulgui venir a viure l’any que ve a Vila? Perquè si és així, això t’interessa:

Si coneixes un estudiant de la UAB interessat o interessada en viure a Vila el curs 2016/17, que vingui i signi el seu contracte pel curs vinent el dia que tu vinguis a renovar, perquè els vostres amics o amigues són els nostres amics, així que, tot i ser el primer any que viuran amb nosaltres, pagaran el preu de renovador! Però és que aquí no acaba la historia, per portar aquest nou estudiant, tu el juny de 2017 no pagaràs lloguer, oi que t’aniran de conya aquests diners per marxar de vacances? Doncs ja saps!!

Si pel que sigui, l’any que ve no continues a Vila Universitària (evidentment, perquè has acabat els teus estudis, per quin altre motiu, si no?) no cal que facis res, si nosaltres el dia 31 de maig veiem que no has vingut a signar el teu nou contracte, entenem que marxes i que podem gaudir de la teva plaça per als nous residents que entrin el curs que ve, tot i que amb una gran llàstima al cor   😦

Respecte a les fiances per aquells que marxeu, us les tornarem a l’octubre, ja que fins al setembre no rebem les factures dels proveïdors. Es fa de manera automàtica, així que no t’has de preocupar de res!

Deixa un comentari