Restablim l’horari de recepció

Aquests 10 primer dies de setembre són sempre diferents, són els dies en els que els nous estudiants han de venir a signar el contracte, és quan els antics residents venen a veure quin ambient es respira en aquest nou any tots us comenceu a conèixer…

Ara ja, però, un cop la majoria està instal·lada o, si més no, a pres possessió del seu lloc al pis, reprenem l’horari de recepció, que és: oberta 24 hores de dilluns a divendres (laborables) i tanquem els caps de setmana i festius. Per emergències, mentre estem tancats: els companys de seguretat, que estan 24 hores, 365 dies l’any.

Per tant, teniu molt present que aquest cap de setmana 11, 12 i 13 de setembre (sí, divendres inclòs), la oficina de Vila Universitaria romandrà tancada. Aquest divendres és 11 de setembre i, per tant, festiu a tota Catalunya. És important que ho tingueu present perquè ni es donaran claus als estudiants renovadors ni es signaran contractes dels nous.

aquest cap de setmana les oficines estaran tancades

Aprofitem també per recordar que, tots aquells estudiants de nou accés que no hagueu signat el vostre contracte abans del dijous 10 de setembre, ens ho heu de notificar, ja que si no, donem per sentat que no veniu i perdeu la vostra plaça i les fiances (per no notificar la baixa).

Tot i que la recepció estarà tancada, les activitats continuen! Recordeu que tenim la sortida a Port Aventura (tot i que aquesta depèn de la gent que s’hi apunti) i una nova vista a Barcelona, visitant el que ens vam deixar per veure el cap de setmana del 5-6 de setembre: la muntanya de Tibidabo, el Laberint i el Parc Güell, per estar informats de l’hora i punt de trobada consulteu  l’esdeveniment de Facebook.

Aprofitem aquest post també per recordar-vos que a la pàgina de Facebook de Vila Universitària UAB així com al Twiter @campusvilauab, us mantindrem informats i informades de totes aquelles activitats que duem a terme i de tot el que sigui del teu interès relacionat amb Vila i la UAB.

Deixa un comentari