Un any més…

…obrim les nostres portes, amb més ganes que mai i amb tota la intenció de contagiar-te-les! De fet, ara mateix ens trobem reunits tots els delegats i delegades per organitzar la vostra arribada i que us sentiu com a casa des del primer moment!

Dit això, comencem!

Ja saps quan vindràs? Què has de portar? Què necessitaràs per la teva nova llar? Consulta tots els detalls a la nostra pàgina web per no deixar-te res!

El dia que vinguis a signar el contracte, si ets de primer any, hauràs de passar primer per la recepció de Vila a signar el contracte de lloguer. Aquest any, com a novetat i amb la intenció d’alleugerir l’espera, hem instal·lat un “Su turno”, de manera que no calgui esperar a la cua, si no que puguis anar a fer un cafetó a la cafeteria de l’Hotel Campus, una petita passejada per les nostres instal·lacions o assistir a les xerrades de benvinguda que tindran lloc a les 9.30, a les 12.00 a les 16.30 i a les 18 hores. Això sí, estant alerta de no perdre el torn! 🙂

Si per contra, ja vas viure a Vila l’any passat i vens abans del 10 de setembre, no cal que passis per oficines, vine a buscar la teva clau directament a la Carpa. Si tens previst venir a partir del 14 de setembre, llavors ja sí que te l’entregaran a la recepció.

I atenció, passem del 10 al 14 de setembre perquè el dia 11 de setembre és la Diada de Catalunya i per tant: festiu, i el 12 i 13 és cap de setmana. La recepció obre 24 hores de dilluns a divendres, però tanca els caps de setmana, per tant ni s’entregaran claus ni es signaran contractes. Tret del cap de setmana del 5, 6 de setembre, que excepcionalment obrirem de 9 a 18 hores.

Una altra novetat d’aquest any, és que la Carpa de la recollida de claus ja no estarà davant del bloc C, si no que estarà situada a la plaça de l’Hotel.

Un cop signat el contracte (si és el teu primer any), agafada la teva clau del pis (tots i totes), a la carpa us informaran de si ets el primer o la primera en arribar. Si ho ets, et donaran la clau de la bústia i un dels delegats de bloc et farà l’inventari d’entrada. És una revisió del pis per veure l’estat del mateix.

A partir d’aquí, a instal·lar-se, a conèixer gent i a gaudir! Per això el mateix dia 1 de setembre tenim una festa de benvinguda amb karaoke, el dia 2 de setembre cinema a la fresca i esports (basquet, futbol, vòlei, ping-pong…) i molt més:

calendari setembre

Totes aquestes activitats estan organitzades pel Club de Residents que, com el seu nom indica, és el club de tots els i les residents de Vila, pel que està totalment obert a propostes i suggerències, podeu escriure-les al clubderesidents@vilauniversitaria.com.

I de moment fins aquí la informació, anirem actualitzant a través de xarxes socials els detalls de cada una d’aquestes activitats i molt més! Segueix-nos a FacebookTwitter i Intagram!

Deixa un comentari