Pisos Triples

tres-dedos-amigos ii

A principis del 2015 vam preguntar als nostres residents què modificarien de Vila Universitària. D’entre moltes propostes, de les que més destacaren van ser: canviar matalassos, canvi de bústies i posar intèrfons als mòduls, accions que aquest curs ja hem començat a desenvolupar.

A banda d’aquestes, també hi havia la, ja clàssica, manca d’habitacions individuals en pisos compartits.

En aquest sentit, ja al 2012, amb una clara intenció de fer les habitacions individuals més accessibles a tothom, vam reduir un 20% el preu dels mòduls (apartaments tipus D).

Aquest curs 2014-15, veient que no havia estat suficient, hem fet una passa endavant i hem realitzat una proba pilot convertint pisos de quatre persones (tipus B) en pisos de tres. Vist l’èxit, aquest any ho fem definitiu i establim una nova categoria de pisos, els tipus T.

En la actualitat, degut a que s’han anat transformant segons els hem anat necessitant, aquests pisos estan repartits de manera desorganitzada pels diferents blocs de la Vila, el que implica accions manuals en els processos de facturació, amb la conseqüent potencialitat d’errors humans. És per això que requereixen d’una organització que permeti la mecanització dels processos.

S’establiran columnes de pisos tipus T, de manera que aquest procés d’organització requerirà alguns canvis de pisos per part d’alguns residents, però em procurat que siguin els mínims, ja que els hem adaptat en aquelles columnes de pisos als blocs on hi havia més.

Per exemple, en la actualitat el B-203 i el B-103 són triples, però en canvi a la tercera planta, ho és el B-302, pel que el curs que ve el que serà triple serà els B-303.

Tots aquells afectats ja han rebut una carta amb els procediment exacte a seguir en les renovacions.

Seguim treballant amb vosaltres!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s